HATAY / BELEN - Şehit Emirhan Şimşek Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Okulumuz Meslek Dersleri Öğretmeni Murad Ötünç eşliğinde okulumuz öğrencilerine Payas ilçesine gezi düzenlendi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından kutlandı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında düzenlenen masa tenisi turnuvasında okulumuz öğretmenlerinden dereceye girenlere ödülleri verildi.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erdal Ayvazoğlu okulumuzu ziyarette bulunarak okulumuz öğrencilerimizin Filistin için düzenlediği sergiyi gezdiler.

24 Kasım Öğretmenler Günü Masa Tenisi Turnuvası

Kas

Okulumuz öğrencileri Filistin için resim sergisi düzenlediler.

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü

10 Kasım Anma Töreni

Ekm

Mevlidi Nebi Haftası Programı

Kas

"24 Kasım Öğretmenler Günü " kutlama etkinlikleri kapsamında görevi  başında şehit olmuş ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenler için öğrencilerimiz dualar eşliğinde hatim indirerek  hatim duası yapmıştır.

May

Aile Çocuk Eğitimi Programı projesi ile Velilerimize ve öğrencilerimize Sosyal Dayanışma ,Sosyal ve Duygusal Beceriler,  Zorbalık ve Siber zorbalık konularında uzman psikolojik danışman, akademisyenlerce eğitimler verilecektir.  2 veli ve 2 öğrenci eğitimi olmak üzere 4 eğitim verilecektir. İlk eğitimimiz velilerimize yönelik olup Belen İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Seri Doğru tarafından okulumuz konferans salonunda 24 Mayıs 2022 tarihinde saat 14.00 te verilecektir.

Ara

Erdem 2021 "Bir dil bir insan diller sınıfı bin insan projesi" sınıf açılışı geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Belen Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirilen Erdem 2021 proje sınıf açılış törenine Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu ve protokol mensupları katılım gösterdi. Konukları sıcak bir ilgiyle karşılayan Okul Müdürü Hüseyin Fırtına, katılımlarından ötürü protokol mensuplarına teşekkür etti. Açılış konuşmasını gerçekleştiren ve proje hakkında bilgiler veren Proje Koordinatörü ve Psikolojik Danışman Gamze Gülnihar, başta Okul Müdürü Hüseyin Fırtına, Müdür Yardımcısı Elif Esin ve emeği geçen öğretmenlere teşekkür ederek, Türk ve Suriyeli öğrencilerin kaynaşması, dilin birleştirici ve bütünleştirici gücü parolasıyla projenin hayata geçirildiğine dikkat çekti. Proje Koordinatörü Gamze Gülnihar, açıklamalarının devamında "İçinde bulunduğumuz sınıf boş bir sınıftı. Duvarlarını boyadık, sonra kitaplık ve afişlerle duvarları süsledik. Kitaplığımızı İngilizce ve Arapça eserlerle donattık. Okuma köşemizi koltuk ve raflarla tamamladık. Bu sayede öğrencilerimizin eğitsel oyunları oynamalarını sağladık." şeklinde görüş ortaya koydu. Konuşmaların ardından proje sınıfının açılış kurdelesi kesildi. Kurdele kesiminin ardından katılımcılar proje hakkında bilgiler aldılar.

Ekm

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Bünyesinde Erdem2021 (Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli) kapsamında "BİR DİL BİR İNSAN, DİLLER SINIFI BİN İNSAN" projemiz için  start verdik ve hazırlıklarımıza başlayarak tüm gayretimizle proje sınıfımızı oluşturmaya başladık. Öncelikle proje sınıfımızı boyattık, afiş, logo ve sınıf için gerekli tüm malzemelerin tespiti için komisyon el ele vererek tüm gerekli çalışmalar tam hız devam ediyor. En kısa zamanda proje sınıfımızı tamamlayarak törenle açılışını yapacağız.